Házirend tartalomjegyzék

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A HÁZIREND a hotelben tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik!

1. Állatok

A hotelbe háziállatot TILOS bevinni a higiénia betarthatósága miatt!

Megértésüket előre köszönjük!

2. Berendezés

Kérjük a hotel épületeit, eszközeit és berendezéseit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani. A hotelben található berendezési tárgyakat TILOS átrendezni.

A hotel nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni!

3. Dohányzás (elektromos és hagyományos) / Alkohol

A hotelben, valamint a szobák erkélyén is dohányozni, füstölőt használni TILOS!

A kertben dohányzásre kijelölt helyek: a kiépített tűzrakóhely környéke, a hotel előtti parkoló. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá a hamutartót használni!

A fenti szabály megsértése, be nem tartása esetén, hotelünk 40.000 Ft-ot számít fel kártérítésként!

A hotelben 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak!

Az erősen ittas személyeket személyzetünk nem köteles kiszolgálni! Hotelünk fenntartja a jogot arra, hogy ezen szolgáltatást megtagadja!

4. Egyéb

A vendégek nyugalmának biztosítása érdekében, a hotelben TILOS hangoskodni este 22:00 óra és reggel 08:00 óra között!

A hotel fenntartja a jogot, hogy botrányos viselkedés, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a hotel területéről azonnali hatállyal kitiltja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hotelnek nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (természeti katasztrófa, jégeső, tűz, áramszünet).

5. Érkezés és elutazás

A szobák az érkezés napján 15:00 órától foglalhatóak el.

Érkezéskor kérjük kedves vendégeiket, hogy a szobákat elutazás napján 10 óráig elhagyni szíveskedjenek.

A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására kérjük fokozottan figyeljenek!

A hotel végleges elhagyásakor a szoba kulcsát/kulcskártyáját le kell adni a recepción!

A kulcs elvesztése esetén a vendégnek kötelező azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zár cseréjét a szállásadónak megtéríteni!

6. Értékek

A hotel területére behozott személyes értéktárgyakat (ékszer, telefon, laptop, stb.), valamint a parkolóban álló gépjárművek biztonságáért felelősséget nem vállalunk!

A talált tárgyakat kérjük leadni a Recepción!

Az itt felejtett tárgyakat a hotelnek nem áll módjában semmilyen úton visszaküldeni.

Személyesen, vagy meghatalmazás útján átvehető a Recepción!

7. Étkezés / étterem

Kérjük étkezésre az étterem helyiségét használja.

Az étteremben CSAK megfelelő ruházatban lehet megjelenni, a nem odaillő ruházat viselése esetén az étterem és a hotel jogosult a vendéget kitiltani!

8. Fürdőbe átjárás / fürdőzés

Amennyiben szobáját elhagyja, MINDEN ESETBEN a villanyt szíveskedjen lekapcsolni, a légkondicionálót kikapcsolni, az ablakot becsukni.

Amennyiben a fürdőben bármilyen betegséget elkap, balesetet szenved, azt haladéktalanul az ott dolgozó kollégák fele jelezze. Amennyiben ezt elmulasztja, később reklamációnak helye nincs!

9. Fürdőköpeny

A fürdőköntös cseréjének felára: 1.000 Ft / fő / alkalom.

10. Kert

Kérjük ügyeljenek a környezet, valamint a növények épségére!

Ne szemeteljenek!

11. Gyógyászati kezelések / masszázs

A Recepció által kiadott kezelési időpontokra való meg nem jelenés esetén (pl: masszázs), a szolgáltatás meghiúsul. Új időpont kérésre csak a teljes ár megfizetése mellett van lehetőség.

Amennyiben bármilyen kezelés allergiás reakciót vált ki a vendégből, és nem jelentkezik azonnal a gyógyászat vagy a hotel recepcióján, úgy utólagosan a hotelt felelősség nem terheli!

12. Látogatók fogadása

A hotel szobáit a foglalásban szereplő számú vendég veheti igénybe!

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

A hotelben a vendégeknek a Recepcióval történő egyeztetés után van lehetőségük látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helységekben!

A megbeszélt időponton túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíj kerül felszámolásra!

13. Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy azzal más személyek mozgását, illetve parkolását ne korlátozzák!

Kérjük minden esetben egy parkolóhelyet vegyenek igénybe.

14. Szemét elhelyezése

Kérjük ügyeljenek a rendre és tisztaságra!

A háztartási szemét gyűjtése a szobákban található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnek, kérjük szíveskedjen jelezni housekeepinges kollégáinknak!

15. Törülköző

Itt tartózkodás alatt 3 naponta cserélünk törölközőt. Amennyiben ennél többször tart erre igényt, úgy felár megfizetése esetén kicseréljük, melynek ára 1.000 Ft / fő / alkalom.

16. Wellnes-részleg

Wellness használata SZIGORÚAN FÜRDŐRUHÁBAN lehetséges!

A helységekbe étel / ital be NEM vihető!

Ezen szabályok megszegése azonnali kitiltást von maga után!

17. 18 év alatti vendégek a szállodában

18 éven aluli vendég csak cselekvőképes személy felügyelete mellett foglalhat szobát.  A 18 éven aluli vendég épségéért, magatartásáért, károkozásáért a szülő, vagy az a cselekvőképes személy felelős, akinek kíséretében érkezett.

18 év alatti személy a szálloda területén nem fogyaszthat alkoholt, nem dohányozhat és elektromos cigarettát sem használhat. Ezen előírások betartásáért a 18 év alatti felügyeletét ellátó cselekvőképes személy köteles gondoskodni.

Cselekvőképes személy felügyelete nélkül a szobában, illetve a Wellness részlegben 10 éven aluli személy nem tartózkodhat egyedül.

Nem cselekvőképes személy önállóan nem köthet szerződést a szállodával, és nem jogszerű, ha egyedül veszi igénybe a szálloda szállásszolgáltatását.

18. Betegségek, bőrproblémák

Nem vehető igénybe a hotel wellness részlege, a masszázs szolgáltatás és a Flexum&SPA szolgáltatása az alábbiakban felsorolt esetekben:

  • lázas-, gyomor-, bélrendszeri betegség
  • fertőzőbőrbetegség
  • görcsös állapot
  • eszméletvesztéssel járó betegség,
  • nagy kiterjedésű kóros vagy váladékozó, nyílt seb,
  • alkoholos és/vagy kábítószeres befolyásoltság
  • vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt

 

19. Late check out díj

Late check out: 5.000 HUF / óra

Amennyiben itt tartózkodása esetén bármilyen észrevétel / probléma felmerül, kérjük haladéktalanul jelezze a hotel Rrecepcióján / értesítse a hotel vezetőségét! Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Megértésüket köszönjük!

Jó pihenést kívánunk Önnek!

textil bőr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium ex urna, ac gravida lacus elementum at. Duis suscipit magna a mi accumsan consectetur. Vivamus vel felis ac ipsum vulputate mollis. Donec vehicula sagittis gravida. Donec mauris odio, pulvinar eget leo quis, iaculis suscipit lorem. Vivamus ligula felis, fermentum vel mattis nec, hendrerit in nunc. Sed lobortis erat eget nulla consectetur, in pharetra ipsum molestie. Aenean consectetur nisi consequat odio pharetra cursus. Duis quis vulputate dolor. Suspendisse eu iaculis nunc, nec laoreet libero.